Usein kysytyt kysymykset

Yllä olevista kuvakkeista voit vaivattomasti löytää vastauksia kysymyksiisi - tai lähetä omia kysymyksiäsi, ehdotuksiasi ja ideoitasi alla olevalla lomakkeella.

 • Sovellus ei löydä Intellivent Sky -puhallintani, mikä vikana?

  Varmista, että Bluetooth on päällä puhelimessasi ja että olet antanut sovellukselle luvan käyttää Bluetoothia. Se tehdään puhelimen asetuksissa.

  191115Sky app allow access.jpg

 • Voinko asentaa kylpyhuonepuhaltimen kattoon?

  Kyllä, kaikki Fresh-puhaltimet on suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa sekä kattoon että seinään. Muista kuitenkin, että takavedonestintä ei saa käyttää kattoasennuksessa, vain ulkoseinän läpi.

 • Mistä tiedän, tarvitseeko taloni ilmanvaihto tehostusta?

  Yleisimmät merkit riittämättömästä ilmanvaihdosta on pitkään viipyvä höyry kylpyhuoneen peilissä suihkun jälkeen, kosteus makuuhuoneen ikkunassa, sekä ummehtunut, huonolta tuntuva ilma sisätiloissa. Monesti huono sisäilma aiheuttaa myös päänsärkyä, väsymystä ja jopa allergiaoireita.

 • Kumpaa suosittelette, seinäventtiilejä vai ikkunaventtiilejä?

  Suosittelemme ehdottomasti seinäventtiilejä. Varsinkin uudemmat mallit on muotoiltu siten, että sisään tuleva ilma suuntautuu pääasiassa ylös ja sivuille, jolloin se sekoittuu paremmin lämpimään yläilmaan huoneessa. Tämä vähentää merkittävästi vedon tunnetta. Seinäventtiilejä saa myös ääntä vaimentavalla kanavalla, jos on tarvetta vaimentaa esim. ulkoa tulevaa liikenteen melua. Lisäksi seinäventtiileihin on saatavissa ainakin kahdenlaisia suodattimia. TL-sarjan venttiileihin on lisävarusteena myös EU8-luokan allergiasuodatin. Lisäksi seinäventtiileiden kapasiteetti on yleensä parempi, eli niiden kautta saadaan enemmän korvausilmaa.

 • Miten usein seinäventtiilin suodatin pitäisi vaihtaa?

  Suodattimen huolto tulisi tehdä vähintään aina siitepölykauden jälkeen, mielellään useamminkin.

  Vakiosuodattimen, joka ostettaessa tulee venttilin mukana, voi pestä kerran-pari astianpesuvedellä, mutta se kannattaa vaihtaa kokonaan uuteen parin-kolmen vuoden välein. Tiheämpää siitepölysuodatinta (lisätarvike) ei kannata pestä, sillä se menettää pesussa suodatusominaisuutensa, se vaihdetaan aina uuteen. Samoin allergiasuodatin Flimmer, jonka saa lisävarusteena TL-sarjan venttiileihin, on aina vaihdettava uuteen.

Kysy tuotteistamme, anna palautetta tai kerro ideasi.
Kirjoita nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi.
formblock.phone.validation
formblock.message.validation
formblock.files.validation