Puhaltimet

 • Voinko asentaa kylpyhuonepuhaltimen kattoon?

  Kyllä, kaikki Fresh-puhaltimet on suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa sekä kattoon että seinään. Muista kuitenkin, että takavedonestintä ei saa käyttää kattoasennuksessa, vain ulkoseinän läpi.

 • Onko olemassa hajuun reagoivaa puhallinta?

  Kyllä on. Fresh Intellivent Sky on maailman ensimmäinen kylpyhuonepuhallin, jossa on hajutunnistin.

 • Sovellus ei löydä Intellivent Sky -puhallintani, mikä vikana?

  Varmista, että Bluetooth on päällä puhelimessasi ja että olet antanut sovellukselle luvan käyttää Bluetoothia. Se tehdään puhelimen asetuksissa.

  191115Sky app allow access.jpg

 • Onko kylpyhuonepuhallinta, jota voi ohjata sovelluksella?

  Kyllä, Intellivent Sky kylpyhuonepuhallinta voit ohjata joko sen ohjauspaneelista tai Fresh Ventilation -sovelluksella. Sovellus löytyy sekä Google Play että App Storesta.

 • Vaatiiko kylpyhuonepuhaltimen asennus ammattilaisen?

  Voit asentaa puhaltimen seinälle tai kattoon, mutta et saa suorittaa sähköasennusta. Sähköasennuksen saa suorittaa vain luvan omaava sähköasentaja.

 • Voiko Intellivent-puhallin käydä perusilmanvaihdolla ja lisätä tehoa automaattisesti, jos huoneen kosteustaso nousee?

  Kyllä, tämä ominaisuus on kaikissa Intellivent-puhaltimissamme. Voit myös säätää haluamasi perusilmanvaihdon tehoa.

 • Voinko asentaa kylpyhuonepuhaltimen jo olemassa olevaan kanavaan?

  Kyllä, voit tehdä sen, mutta kanava pitää olla vain tämän puhaltimen käytössä. Tarkista myös, että kanava on hyvin eristetty eikä se vuoda.

 • Voiko automaattinen tuuletustoiminto poistaa käytöstä Fresh Intellivent -sovelluksessa?

  Intellivent Sky puhaltimessa kyllä, sovelluksella.
  Intellivent 2.0  puhaltimessa se ei ole mahdollista, sillä tuuletustominto on aina aktiivinen asennusvaihtoehdoista riippumatta. Puhallin siis käynnistää automaattisen tuuletuksen kerran päivässä, ellei puhallin ole peruskäynnillä, näin varmistetaan ainakin jonkinlainen ilman vaihtuminen.

 • Voinko asentaa puhaltimen minne tahansa kylpyhuoneessa?

  Fresh kylpyhuonpuhaltimien kotelointiluokka on IP44, joten se kestää satunnaisia pisaroita, mutta ei suoraa suihkutusta.  Tarkista suoja-alueet ja -etäisyydet Tukesin sivuilta.

  Kylpyhuonepuhallin asennetaan joko painovoimaiseen ilmanvaihtokanavaan (kattoon tai hormiin) tai kanavaan jossa ei ole luonnollista itsevetoa (suoraan ulkoseinän läpi). Takavedonestintä ei saa olla puhaltimessa, joka asennetaan kattoon, ettei estetä luonnollista ilmanvaihtoa. Tähän poikkeuksena on esim. kanava, joka kääntyy katon sisällä pian seinään ja sen läpi ulos, kunhan kanavassa ei ole luonnollista itsevetoa.

 • Onko Intellivent-puhaltimissa kaukosäädintä?

  Intellivent 2.0 puhallinta ohjataan ja säädetään ainoastaan ohjauspaneelista. Se sijaitsee puhaltimen kannen alla, kansi on erittäin helppo avata.
  Intellivent Sky puhallinta voidaan ohjata ja säätää sovelluksella, joka käyttää Bluetoothia. Kosketuspaneeli tulee näkyviin, kun kosketat puhallinta siipipyörän aukon oikealta puolelta.