Fresh - raikasta, puhdasta ja terveellistä sisäilmaa

Fresh on ruotsalainen tuotemerkki, joka kattaa laajan valikoiman kodin ilmanvaihtotuotteita. Tavoitteenamme on luoda tervellistä ja puhdasta sisäilmaa ympäri maailman.

Ruotsalainen laatu

Fresh on perustettu Smålandissa ja siellä se edelleenkin toimii. Täällä teemme ideoista  totta! Osaavien työntekijöidemme avulla kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme tuotteitamme keskittyen niiden laatuun ja pitkään elinkaareen. Freshillä on tuotteita, jotka tarjoavat sinulle, perheellesi ja kodillenne terveellistä ja puhdasta ilmaa. Laaja valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan asuntojen ilmanvaihtoon: älykkäistä kylpyhuoneen puhaltimista ja korvausilmaventtiileistä innovatiivisiin lämmöntalteenottolaitteisiin.

Yksi maailman johtavista ilmanvaihtoratkaisujen valmistajista
Matkamme alkoi pienempien muovituotteiden valmistajana, kuten luistimien suojat, kypärien leukasuojat ja leikkiuunien osat. 1970-luvulta lähtien päätimme keskittyä ainoastaan ilmanvaihtotuotteisiin. Jatkuvan kehityksen avulla Fresh on luonut uraauurtavia tuotteita. Kasvoimme pienimuotoisesta muovituotteiden valmistajasta yhdeksi maailman johtavista ilmanvaihtoratkaisujen valmistajaksi.

Volution Sweden AB 
Fresh on osa vahvaa tavaramerkkisalkkua, joka kuuluu Volution Group Sweden AB:lle, Pohjoismaiden johtavalle ilmanvaihtotuotteiden valmistajalle. Volution Sweden AB on osa kansainvälistä  Volution Group Plc -konsernia, joka toimii Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Ruotsin konttorimme sijaitsee Växjössä.

Lisätietoja osoitteessa volutiongroupplc.com.