REDDOT AWARD -voittaja 2019!

Fresh AB on voittanut arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon kategoriassa Product Design uudella älykkäällä Intellivent® SKY -kylpyhuonepuhaltimellaan. Red Dot Design Award on yksi maailman suurimmista suunnittelukilpailuista. Palkintoja on jo vuodesta 1955 lähtien myönnetty tuotteille, joilla on ainutlaatuinen ja innovatiivinen muotoilu.

ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA

Fresh Intellivent® SKY on tehokkaampi ja älykkäämpi kuin mikään muu kylpyhuonepuhallin. Ainutlaatuisella hajutunnistimellaan, paineensietokyvyllään ja edistyneellä kosteudenhallinnallaan Intellivent® SKY on optimoitu luomaan terveellinen ja miellyttävä sisäilma kylpyhuoneeseen.

AINUTLAATUINEN HAJUTUNNISTUS

Intellivent® SKY on ainoa puhallin maailmassa, jossa on ilmanlaatutunnistin. Kun tunnistin havaitsee voimakkaan hajun, se tehostuu ja poistaa hajun nopeasti. Näin sisäilma pysyy aina raikkaana.

ERINOMAINEN PAINEKAPASITEETTI

Intellivent® SKY -puhaltimen moottoriteho riittää pidempiinkin kanaviin. Paine ei katoa kääntyvissäkään kanavissa.

ITSESÄÄTYVÄ KOSTEUDENHALLINTA

Intellivent® SKY:n kosteudenhallinta toimii automaattisesti. Kun puhallin havaitsee esimerkiksi suihkun aiheuttaman, merkittävästi kohonnen ilmankosteuden, se käy tehostetusti kunnes kosteus on poistettu ja ilma kylpyhuoneessa on taas miellyttävä. 

HILJAINEN KÄYNTIÄÄNI

Vaikka Intellivent® SKY on varustettu tehokkaalla moottorilla, on sen käyntiääni hyvin hiljainen.

ITSEAJATTELEVA

Yksi Intellivent® SKY:n ominaisuuksista on valotunnistin. Puhallin tehostuu, kun astut huoneeseen. Puhaltimen itseajattelu tarkoittaa, että ellei peruskäynti ole päällä eikä se ole huomannut liikettä viimeisten 26 tunnin aikana, puhallin käynnistää tuuletustoiminnon varmistaakseen, että ilmaa vaihtuu riittävästi. Siksi Intellivent® SKY sopii täydellisesti myös kellariin ja loma-asuntoon.

HELPPOKÄYTTÖINEN KOSKETUSPANEELI

Älykäs ohjauspaneeli aktivoituu, kun kosketat käynnistysnäppäintä. Paneelista voit helposti ohjata puhaltimen tärkeimpiä toimintoja. Käytön jälkeen näppäimet muuttuvat taas lähes näkymättömiksi. Tehdasasetuksiin pääset painamalla käynnistysnäppäintä viiden sekunnin ajan.

SÄÄDÖT MYÖS SOVELLUKSELLA

Bluetooth-sovelluksella Fresh Ventilation voit halutessasi säätää puhaltimen toimintoja. Sovellus on kätevä myös silloin, jos puhallin on asennettu kattoon, jolloin ohjauspaneelin käyttö on hankalaa.

HELPPO ASENNUS

Intellivent® SKY on muotoilunsa ansiosta helppo asentaa (myös kytkentä onnistuu nopeasti). Puhallin on vaivaton myös puhdistaa, sillä siipipyörä irtoaa vetämällä. Puhallin on hyväksytty sekä seinä- että kattoasennukseen.

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU RUOTSISSA

Intellivent® SKY on tulos vankasta ammattitaidosta ja kokemuksesta. Panostamalla voimakkaasti tuotekehitykseen saimme aikaan todellisen tulevaisuuden puhaltimen. Ruotsalainen laatu, tekniikka ja design yhdessä paketissa.