Vaihtoventtiili TL-DE

Tyylikäs TL-DE korvausilmaventtiilin sisäosa ohjaa ulkoa tulevan ilman ylös, mikä vähentää vedon tunnetta merkittävästi.
 • Vedoton - ilma suuntautuu ylös
 • Paketissa vakiosuodatin ja suodatinkori, jossa myrskysuoja
 • Sulautuu sisustukseen
 • Allergiasuodatin Flimmerfilter lisävarusteena

Tuotekuvaus

TL-DE vaihtoventtiili on tarkoitettu päivittämään vanha korvausilmaventtiili nykyaikaiseksi, vedottomaksi ja tyylikkääksi. Soveltuu kanavaan, jonka sisämitta on Ø98 tai Ø100 mm (pakkauksessa tiiviste). Venttiilikannen ulkomitat 160x160 mm, syvyys suljettuna vain 21 mm seinäpinnasta.

Jatkuvaan ilmanvaihtoon tarkoitetun seinäventtiilin sisäosa (osa, joka näkyy huoneen seinällä). Venttiiliä säädetään kannen avauskulmaa muuttamalla. Tuloilma jakaantuu ylös ja sivuille, jonka ansiosta vedontunnetta ei ole. Sopii myös lattialämmityksen kanssa. Venttiilin valkoinen kansi on maalattavissa/tapetoitavissa. TL-DE –mallin venttiilin suodatin on siististi suodatinkorissa, mikä tekee suodattimen vaihtamisesta siistiä ja helppoa. Suodatinkorissa on myös myrskysuoja. Pakkaus sisältää venttiilin sisäosan tehokkaalla kondensaatioeristeellä sekä putkiyhteen ø98 mm (pituus 112 mm), jonka sisässä suodatinkori, vakiosuodatin ja myrskysuoja. Mukana myös tiivisterengas. Voit päivittää vanhan korvausilmaventtiilisi tilalle uuden TL-DE vaihtoventtiilin ja jättää vanhat läpivientiputket sekä ulkosäleikön paikalleen.

TL-DE vaihtoventtiili on tarkoitettu päivittämään vanha korvausilmaventtiili nykyaikaiseksi: tyylikkääksi ja vedottomaksi. Soveltuu kanavaan, jonka sisämitta on Ø98 ... Ø100 mm. Venttiilikannen ulkomitat 160x160 mm, syvyys alk. 21 mm.

Yleistä
TL-D seinäventtiilissä on erittäin tyylikäs muotoilu. Venttiilin kansi on maalattavissa tai tapetoitavissa. Venttiili on varustettu tehokkaalla kondenssieristeellä, myrskysuojalla (katso mallit) sekä suodattimella. Myrskysuoja estää energiahukan tuulisella säällä. Ilmavirtauksen määrää säädetään venttiilin kannen avauskulmaa vaihtamalla. Kannen avauskulman ansiosta sisään tuleva ilma ohjautuu ylöspäin ja sivuille, jonka johdosta tuloilma on miellyttävää ja vedotonta. Ilmavirran puhalluskuvio sopii myös lattialämmityksen kanssa. Valikoimaan kuuluvat myös ääntä vaimentavat mallit.

Venttiilin sisäosa
Venttiilissä on tehokas kondensaatioeriste, suodatin sekä kansi, jonka kulmaa kääntämällä säädetään ilman virtausta. Suodatin on suodatinkorissa, jonka ansiosta suodattimen vaihto on helppoa ja siistiä. Lisäksi se suojaa suodatinta mahdolliselta kosteudelta. Venttiilin kannen kulmaa voi säätää neljään eri asentoon. Ilmavirran puhalluskuvio on tarkkaan kehitelty soveltumaan erityisesti lattialämmityksen kanssa. Ilma ohjautuu ylös ja sivuille. Raitisilman sekoittuminen huoneilmaan on erittäin tehokasta. Jo hyvin lähellä venttiiliä kylmä ulkoilma on saavuttanut miellyttävän lämpötilan.

Asennus/sijoitus
Venttiili on tarkoitettu asennettavaksi makuu- tai olohuoneeseen. Suositeltu sijainti on mahdollisimman korkealla seinässä. Mikäli asunnossa on lämpöpatteri niin sijoitus mieluiten patterin yläpuolelle. Näin saavutetaan miellyttävin ilman virtaus huoneeseen. Fresh TL-DE -sarjan venttiilit soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa ainutlaatuisen puhalluskuvionsa ansiosta.

Käyttö ja huolto
Varmistaaksesi hyvän ilmanlaadun ja ilman virtauksen tulisi suodatin puhdistaa/vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa. Vakiosuodattimen voi pestä laimealla pesuvedellä. Siitepölysuodatin ja FlimmerFilter –tehosuodatin vaihdetaan aina uuteen. Suodatin on asetettu suodatinkoriin, joka löytyy venttiilin kannen takaa. Suodatinkorin saa helposti pois irrottamalla ensin venttiilin kansi alaosan kiinnikkeistä (vetämällä kantta viistosti ylös- ja poispäin) ja nostamalla kansi sitten ylös. Suodatinkori vedetään kevyesti ulos venttiilin rungosta. Suosittelemme katsomaan lyhyen videon suodattimen vaihdosta, se löytyy tältä samalta sivulta kuvan oikealta puolelta, tai välilehdeltä 'Lataa'.
Näytä enemmän Näytä vähemmän

Erittely

 • Tuotenumero
  629066
 • Materiaali
  Muovi
 • Tuotteen leveys mm
  160
 • Tuotteen syvyys mm
  135
 • Tuotteen korkeus mm
  160
 • Sijoitus
  Ulkoseinä
 • Tuotenimi
  Vaihtoventtiili TL-DE
 • Toiminnot
  Kondenssisuoja, Suodattaa, Myrskysuojaus
 • Muovityyppi
  ABS
 • ETIM
  EC011497
 • LVI-nro
  8823700
 • EAN
  7318116290660